LukasIk ben zeer tevreden: nette en spannende lessen. Heel veel materialen. Professionele begeleiding.

NoraMijn moedertaal is Arabisch en ik ben in America opgegroeid. Heb de 3 van de 4 NT2 examens de eerste keer gehaald. De lezen moest ik herhalen. Toen ik het herhaald had, haalde ik het niet. Daarna besloot ik privélessen te volgen. Ik heb privélessen bij Eva gevolgd. Ik vond haar een geweldige vrouw, heel gemotiveerd. Ik heb 5 of zo lessen bij haar gevolgd. Ze heeft  een soort van voorbeeldvragen en artikelen voor me geschreven. Ik vond het heel nuttig. Ik was in het begin heel bang dat ik de Nt2 zou niet halen, en daarna niet mag beginnen met mijn studie. Ik heb gelukkig de Nt2 van lezen gehaald met een 530! :) (de eerste keer had ik een 499). Ik ben heel blij met mijn resultaat! Nu kan ik met mijn studie beginnen. Een andere goede methode dat ik gebruikte was de NRC lezen.

ElizabethIk ben van Poolse afkomst, dus in het begin was het best moeilijk. Kan nu veel beter met Nederlanders praten over de dagelijkse dingen. De methode is goed te volgen en boeiend. 

PatriciaMijn moedertaal is Spaans, maar ik heb een lange weg met de Nederlanders. Met de hulp van privelessen heb ik in een korte tijd resultaten zien komen. De methode is gewoon leuk, en het studiemateriaal is zeer uitgebreid.

EmrahGoede begeleiding. Na aantal lessen nu bijna klaar voor staatsexamen. Vriendelijk. Aan te raden.

Syafi'iIk vind de lessen zo leuk. Kan zo snel begrijpen met praten. Het is gezellig. Ik kan aanbevelen.

AngeloIk vind dat de cursus van Eva de beste Nederlandse cursus is en Eva is de beste lerares in de wereld.

Tinku: I bought the study material (naar Nederland) and later did self preparation from that book. I missed the tutoring like the tips and techniques and failed on the speaking part. I had skype session with Eva before my exam. She gave useful tips like how to pronounce, how to give good short answer to questions. 7dec15 i jumped when i opened my mail from DUO seeing that i successfully completed my speaking part! I recommend my fellow foreigners who are looking for good taal coach and kick start Skype sessions. Eva is the best, she has patience and good methods to learn Dutch for the foreigners, she is friendly. Holland, here i come on long term visum!

BartoszTwee maanden geleden ben ik met de Nederlandse lessen begonnen. Vanaf dat moment is mijn Nederlands steeds beter geworden. Ik ben zo blij dat ik beter Nederlands spreek!

Arik: Eva's manier van lesgeven en haar enthousiasme voor het onderwerp kwam echt tot uiting in haar lezingen en het hielp me mijn zwakte te ontdekken. Ze luisterde, corrigeerde mijn fout en verbeterde mijn Nederlands. Ze liet me de truc zien om de NT2-examens te halen. Ik hoop dat ik het dit jaar zou kunnen doen omdat mijn examens zijn geannuleerd vanwege Covid 19"

JuliaMijn moedertaal is Chinees, maar ik praat vaak Engels bij mijn werk en in mijn dagelijks leven. Van mijn werk mag ik Nederlandse lessen nemen, en ik heb de privélessen via Skype van Eva genomen. Ik ben superblij met mijn koos, vooral in deze coronatijd. het is handig, flexibel en behulpzaam. Aan te raden!